Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

Early show: Tony Roe solo

vrijdag 23 april - 19:30

€21

Tony Roe (1979) timmert al een tijdje aan de weg als toetsenist, componist en sounddesigner. Sinds zijn afstuderen aan het Conservatorium van Amsterdam in 2009 zoekt hij naar nieuwe manieren om muziek te maken. Zo gebruikt hij visuals en andere media die volledig interactief met de muziek zijn om te improviseren. Ook voor zijn pianotrio Tin Men and the Telephone integreert Roe multimedia-elementen in de shows; het publiek kan bijvoorbeeld tijdens een concert via een app de muziek beïnvloeden. Dit leidde tot unieke samenwerkingen met onder andere het Metropole Orkest. Tijdens de eerste lockdown creërde Roe samen met Tin Men een volledige interactieve voorstelling, waarbij het publiek nog steeds mee kon doen via een app en andere technologieën.

Kortom: Tony Roe is dé uitgelezen persoon om als tweede antwoord te geven op de vraag: hoe maak je nieuw werk in deze tijd? Speciaal voor BIMHUIS Productions schreef hij nieuw werk én treedt hij voor het eerst solo op. De piano wordt aangevuld met modulaire synthesizers en interactieve visuals (gemaakt door Marcel Wierckx).

Let op: dit concert is verzet van 18 december 2020. Eerder gekochte tickets blijven geldig.

CLOSE DISTANCE

Vier makers gaan op zoek naar nieuwe oplossingen voor deze nieuwe tijd. Hoe maak je een verbinding met de wereld nu dat live haast onmogelijk is? Ga je bestaande verbindingen verdiepen of leg je juist nieuwe lijnen aan? Ontdek het in de nieuwe BIMHUIS Productionsserie CLOSE DISTANCE.

BIMHUIS & CORONA

Gegevens

Datum:
vrijdag 23 april
Tijd:
19:30
Kosten:
€21

Locatie

Online activiteit Bimhuis
Nederland

Wij doen ons best om de informatie zo correct mogelijk te vermelden. Door maatregelen in verband met corona kunnen activiteiten worden aangepast of geannuleerd. Wijzigingen voorbehouden.

.