Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

  • Dit activiteit is voorbij.

Een avond met Eric Corton

dinsdag 14 september - 20:00

Naar aanleiding van zijn nieuwe roman Mist wordt Eric Corton geïnterviewd door Tom Harmsen (Uitgeverij Luitingh-Sijthoff). Natuurlijk signeert hij zijn boek.

Dit is een testen voor toegang-evenement. Aanmelding verplicht 020-4687192 | [email protected].

Mist is het spannende romandebuut van multitalent Eric Corton. Louis Koch heeft eindelijk zijn eerste, zelfgeschreven speelfilm uitgebracht. Dan wordt hij op de première benaderd door een jonge vrouw die beweert dat het verhaal van de film overeenkomt met de onopgeloste moord op haar moeder, jaren geleden in Louis’ geboortedorp. Ze komt met details die nooit in de media zijn geweest.

Louis begint te twijfelen aan zijn eigen verhaal. Heeft hij dit wel echt verzonnen – en welke waarheid ligt er verborgen in een (alcoholische) nevel van vergetelheid? Een filmisch geschreven en sterk geplot verhaal over een man die de grip op zijn werkelijkheid kwijt is en een duister verleden onder ogen moet zien.

Eric Corton (1969) is een artistieke duizendpoot. Zijn carrière begon op de Toneelschool in Maastricht. Na een aantal jaren als acteur te hebben gewerkt kwam hij terecht bij radiozender 3FM en ontpopte hij zich tot een veelgevraagd radio- en tv-presentator. Naast acteren en presenteren schrijft hij boeken, columns, houdt hij lezingen, maakt hij muziek én zet hij zich in als ambassadeur voor BuurtBuik. Ook was hij te zien op tv in de programma’s Penoza en in Mocro Maffia. Eerder schreef hij: Wilde wereld en Auto-biografie.

 

 

Gegevens

Datum:
dinsdag 14 september
Tijd:
20:00
Activiteiten Categorieën:
,

Locatie

Linnaeus Boekhandel
Middenweg 29 1098 AB

Wij doen ons best om de informatie zo correct mogelijk te vermelden. Door maatregelen in verband met corona kunnen activiteiten worden aangepast of geannuleerd. Wijzigingen voorbehouden.

.