Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

  • Dit activiteit is voorbij.

Fado | Dulce Pontes

woensdag 24 november - 20:15

€41,00

Een vleugje zuidelijke warmte net voor de winter definitief zijn intrede doet. De grande dame van de Portugese muziek Dulce Pontes brengt een mix van fado, flamenco en salsa. Begeleid door haar internationale topband, met de briljante Portugese gitarist Luis Guerreiro, flamencogitarist Daniel Casares en de Cubaanse bassist Yelsy Heredia, zingt ze hartverwarmende liederen van iconische componisten zoals Elis Regina en Ennio Morricone.

Dulce Pontes staat al ruim dertig jaar aan de top van de Portugese muziek en was een van de voornaamste aanjagers van de hernieuwde populariteit van fadomuziek in de jaren 90. Ze brak internationaal door toen ze Portugal vertegenwoordigde op het Eurovisiesongfestival van 1991. De laatste jaren werkt ze veel samen met de legendarische filmcomponist Ennio Morricone, waarvan ze ook in dit concert muziek brengt.

Uitvoerenden
Dulce Pontes zang, piano
Sergio Fernandez flamencogitaar
Luis Guerreiro Portugese gitaar
Yelsy Heredia contrabas

€ 41,00 | € 33,00 reductie

Gegevens

Datum:
woensdag 24 november
Tijd:
20:15
Kosten:
€41,00
Activiteiten Categorieën:
,

Locatie

Muziekgebouw
Piet Heinkade 1 1019 BR
Site:
www.muziekgebouw.nl

Wij doen ons best om de informatie zo correct mogelijk te vermelden. Door maatregelen in verband met corona kunnen activiteiten worden aangepast of geannuleerd. Wijzigingen voorbehouden.

.