Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

  • Dit activiteit is voorbij.

Falling into the fall. Bij Tugela85

zaterdag 30 september om 19:30

€5,00

We gaan ons samen klaar maken om de zomer af te sluiten en de komst van de herfst te omarmen! Oliver en Silver lanceren een nieuwe gezamenlijke beweging jam in Tugela85. We zullen samen zachtjes in de herfst vallen via zelfexpressie van ons lichaam en door een dynamische speeltuin te creëren waar we kunnen zingen, dansen, lachen, schrijven en tekenen met live muziek erbij van onze geweldige muzikanten Teresa Costa en Vera Morais.

Deze avond is voor iedereen vanaf 15 jaar. Gehost door twee trans mannen, zullen er ook andere queer- en genderdiverse mensen zijn. Samen willen we een veilige ruimte creëren waar iedereen zichzelf kan zijn. Alle lichaamstypes en genders zijn welkom. Je hoeft geen danservaring te hebben. Draag losse kleding en neem een warme trui mee. We gaan wel op blote voeten dansen.

De avond wordt begeleid door Oliver:
‘Ik ben een Portugese non-binaire transmasculiene bewegingskunstenaar. Mijn belangrijkste focus ligt op improvisatie, ondersteund door somatisch onderzoek, queerness en liefde. Ik ben geïnteresseerd in deconstructie van lineaire en normatieve patronen van beweging. Daardoor creëren we nieuwe ruimte waar zachte manieren van falen en echtheid worden verwelkomd.’

Kom alsjeblieft op tijd, zodat we echt samen kunnen starten!
Er is ruimte voor maximaal 15 personen.
Aanmelden via: [email protected]

Gegevens

Datum:
zaterdag 30 september
Tijd:
19:30
Kosten:
€5,00
Activiteiten Categorie:

Locatie

Tugela85
Tugelaweg 85 1091 VN + Google Maps

We doen ons best om de informatie zo correct mogelijk te vermelden. Wijzigingen voorbehouden. Raadpleeg ook de locatie voor actuele informatie.