Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

  • Dit activiteit is voorbij.

Familielotgenotengroep Opvoeding bij Assadaaka Community

maandag 7 juni - 14:00 tot 15:00

|Terugkerend Activiteiten (Bekijk alle)

An event every week that begins at 14:00 on maandag, repeating until 30 augustus 2021

Gratis

Opvoeden kan uitdagend zijn en soms erg belastend voor ouders of verzorgers van kinderen. Zeker als een ouder stress ervaart of psychische steun nodig heeft bij het pedagogisch begeleiden van een kind, pleegkind, jongere, of het kind van een broer, zus of andere dierbare.

Sommige opvoeders lopen als een koorddanser(es) altijd gespannen op hun tenen rond. Wanneer je rekening moet houden met bijzondere omstandigheden kan opvoeden werkelijk een forse opgave blijken te zijn.

Hoe houd je je als opvoeder staande onder zware omstandigheden? Waar kunt u hulp vinden? Wie kan adviseren met opvoed-vragen? Wat is een goede opvoeder? Wat heeft een jongere nodig? Is opvoeding van een baby wezenlijk anders dan van een puber? Hoe ga je om met identiteit tijdens de opvoeding? Hoe kies ik de juiste school voor mijn kind? Welke psychische problemen kun je als ouder ervaren of tegenkomen?

Deelnemers krijgen tijdens de bijeenkomsten veel ruimte om hun eigen verhaal te vertellen. Om vragen te stellen, om samen met de andere deelnemers en onder begeleiding van de geestelijk verzorger antwoorden te zoeken en vinden. Lastige onderwerpen kunnen worden besproken in een veilige omgeving waar u zichzelf kunt zijn.

De andere deelnemers begrijpen door hun eigen ervaringen al snel waar u over spreekt, zij wisselen ervaringen met elkaar uit.
Deelnemen?

U kunt zelf deelnemen of anderen die u kent wijzen op de mogelijkheid om mee te doen.

De bijeenkomsten vinden plaats op de maandagmiddagen: vanaf 07 juni 2021 van 14-15 uur en er zijn geen kosten aan verbonden. Aanmelding: [email protected] of 06 272 641 38

Gegevens

Datum:
maandag 7 juni
Tijd:
14:00 tot 15:00
Kosten:
Gratis

Locatie

Assadaaka Community
Polderweg 300 1093 KP

Wij doen ons best om de informatie zo correct mogelijk te vermelden. Door maatregelen in verband met corona kunnen activiteiten worden aangepast of geannuleerd. Wijzigingen voorbehouden.

.