Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

  • Dit activiteit is voorbij.

FemCity: Een nieuw tijdperk?

woensdag 7 april - 16:00 tot 17:00

Gratis

Na de feministische golven van de 20e eeuw, is sinds een paar jaar een nieuwe generatie feministen opgestaan. Dit nieuwe feminisme is jong, activistisch en enorm divers. Ook slaat het bruggen naar de anti-racisme beweging en klimaatactivisme, heeft het intersectionaliteit tot hoogste goed omarmt en laat het traditionele gender-normen vervagen. In de eerste FemCity Talkshow van 2021 gaan we het hebben over vrouwelijk leiderschap. Welke nieuwe gezichten zijn doorgedrongen tot de Tweede Kamer en welke vrouwen staan er straks als minister op de bordesfoto met Koning Willem Alexander? Welke frisse wind kunnen we verwachten op het Binnenhof de komende vier jaar? En welke verkiezingsbeloftes op het gebied van gendergelijkheid zullen er overeind blijven staan?

LIVECAST

In verband met de aanbevelingen door het RIVM betreffende het coronavirus, zendt Pakhuis de Zwijger nu dagelijks online programma’s uit waarbij je live en gratis kunt meekijken via de LIVECAST of zelfs mee kunt praten via de Zoom webinar. Reserveer snel en kijk/praat mee via de onderstaande gele buttons.

Praat mee via Zoom Bekijk de LIVECAST

Gegevens

Datum:
woensdag 7 april
Tijd:
16:00 tot 17:00
Kosten:
Gratis

Wij doen ons best om de informatie zo correct mogelijk te vermelden. Door maatregelen in verband met corona kunnen activiteiten worden aangepast of geannuleerd. Wijzigingen voorbehouden.

.