Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

  • Dit activiteit is voorbij.

Festival | Jazz en de Walvis

zondag 12 september - 12:30 tot 17:30

Wandel over de eilanden van het Oostelijk Havengebied, bekijk de stad met andere ogen en beleef intieme concerten op acht bijzondere locaties. Geschikt voor muziekliefhebbers van allerlei pluimage, architectuurlovers, buurtgenoten, jazzfanaten en families.

Met Nawras Altaky, Peter Beets, Teis Semey, Niki Jacobs, Harry Sacksioni, Jazz crashcourse door Vera Vingerhoeds, The Duke Book en Jasper Blom.

In verband met de coronamaatregelen zijn de concerten ingericht op anderhalve meter afstand tussen bezoekers (huishoudens of mensen die alleen komen). Onze vrijwilligers zorgen ervoor dat iedereen op afstand de locatie in- en uitgaat. Als je klachten hebt blijf je uiteraard thuis.

Jazz en de Walvis is opgericht en bedacht door een paar bewoners van het Oostelijk Havengebied in Amsterdam. De concerten worden stuk voor stuk gehouden op bijzondere locaties, huizen of boten die worden opengesteld door buurtbewoners. De optredens duren een half uur en bezoekers wandelen door het gebied van concert naar concert. De programmering is divers: er zijn concerten voor bezoekers die graag kennis willen maken met jazz en er is genoeg interessants te beleven voor de doorgewinterde liefhebber.

Check jazzendewalvis.nl

 

Gegevens

Datum:
zondag 12 september
Tijd:
12:30 tot 17:30
Activiteiten Categorieën:
,

Locatie

Oostelijk Havengebied
oostelijk havengebied

Wij doen ons best om de informatie zo correct mogelijk te vermelden. Door maatregelen in verband met corona kunnen activiteiten worden aangepast of geannuleerd. Wijzigingen voorbehouden.

.