Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

Filmavond in de Koningskerk

donderdag 23 september - 20:00 tot 22:00

€5

Op donderdag 23 september a.s. is er een Oecumenische filmavond bij de Evangelische Broedergemeente in de Koningskerk in het kader van de Vredesweek. U bent welkom vanaf 19.30 uur en de film begint om 20.00 uur in de kerkzaal. Als de ingang aan de voorkant aan de Van ’t Hofflaan 20 niet open is dan kunt u de ingang aan de achterkant van de kerk gebruiken aan de Ostwaldstraat 1.

Vertoond wordt een Franse film uit 2019. De film speelt in Parijs en toont dat veel te weinig wordt geïnvesteerd in een speciale behandeling voor mensen met vrij zware psychische problemen. Vaak lijkt niet anders meer mogelijk dan opsluiting van hen.

De film gaat over een door enkele vrijwilligers opgezet opvangcentrum, waar geprobeerd wordt om mensen door een persoonlijker aanpak toegang tot de maatschappij te geven.

De filmmakers maakten eerder de film Les Intouchables. Humor is dus ook gegarandeerd, hoe serieus de thematiek van exclusie en inclusie ook is.

Gegevens

Datum:
donderdag 23 september
Tijd:
20:00 tot 22:00
Kosten:
€5

Locatie

Koningskerk
Van 't Hofflaan 20
Amsterdam, 1097EP Nederland

Wij doen ons best om de informatie zo correct mogelijk te vermelden. Door maatregelen in verband met corona kunnen activiteiten worden aangepast of geannuleerd. Wijzigingen voorbehouden.

.