Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

  • Dit activiteit is voorbij.

FIX je energierekening

donderdag 27 oktober - 15:00

Gratis

Nu het klimaat is opgewarmd en de energieprijs is gestegen, is het belangrijk om zoveel mogelijk energie te besparen. Bespaar 15 procent gas via de gratis workshop ‘Fix je energierekening’

Kom op donderdag 27 oktober naar een van de gratis energiebesparing workshops in het Olympisch Stadion!

De workshops zijn bedoeld voor
– huiseigenaren, huurders, ondernemers, onciërges, schooldirecteuren, etc. En voor mensen, bijvoorbeeld van grote organisaties, die bovenstaande groepen willen ontzorgen.

Tijdens één van de drie gratis workshops demonstreren we hoe makkelijk het is om 15 procent (of meer!) gas te besparen. Onze partners zullen bijvoorbeeld radiatorfolie en kozijnfolie demonstreren. Wat is het, hoe breng je het aan en waar moet je op letten. Ook kun je over andere logische, simpele maatregelen leren zoals tochtstrips, infraroodpanelen en een energiemeter. En je leert over de energiewinst van kleding, gordijnen, grote apparaten uitzetten, de verwarming inregelen op 60 graden, etc.

De workshops starten om 15.00, 16.00 en 17.00 uur. In verband met de organisatie en een maximum capaciteit, vragen we je je voor één van de sessies in te schrijven:

Wat kan kan je nog meer verwachten?
Wil je nog meer bespaartips op je locatie, dan kan je ook een afspraak ter plaatse maken bij één van de energiecoaches van !WOON of kennismaken met de FIXbrigade van Oost, Noord en Nieuw-West.

Olympisch Stadion 2, entree: rechts van de hoofdingang (poort)

Heb je een buur, vriendin of andere geïnteresseerde? Laat ze gerust ook inschrijven voor de workshop, samen is nog leuker!

Gegevens

Datum:
donderdag 27 oktober
Tijd:
15:00
Kosten:
Gratis

Locatie

Olympisch Stadon
Olympisch Stadion 2 1076 DE

We doen ons best om de informatie zo correct mogelijk te vermelden. Wijzigingen voorbehouden.

.