Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

  • Dit activiteit is voorbij.

Fleddy Melculy with special guest Tusky “Antichlist tour 2023”. In Q-Factory

zaterdag 22 april - 19:30

€25,00

Wanneer Fleddy Melculy begin 2016 een instant hit heeft met hun 1ste single ’T-shirt van Metallica’ leek het er heel even op dat er een nieuwe grappende en grollende ééndagsvlieg was geboren, maar de internethype, het tekenen bij major Sony Music, en vooral het debuutalbum HELGIË (ondertussen bijna 10.000 units verkocht in België!) maakten duidelijk dat het wel om een band ging die men au sérieux mag nemen.

Fleddy Melculy is een gevestigde waarde geworden in de Benelux, punt. Een goed geoliede machine die podium na podium inpalmt en staat als een huis. De band is erin geslaagd een nieuwe plaat te maken, ‘ANTICHLIST’, waarop ze evolueren en een nog bredere muzikale richting uitgaan. Op ANTICHLIST grijpt de band terug naar een klassiekere 90’s sound met een modern kantje, wat het de meest diverse Fleddy Melculy tot op heden maakt. 14. nummers met impact, zowel live als op plaat.

Utrechtse punkrockers Tusky doen zeker niet onder bij Fleddy Melculy en zullen “fast & furious but yet very melodic & catchy” een show neerzetten waar de Q-factory nog lang van zal natrillen…

Gegevens

Datum:
zaterdag 22 april
Tijd:
19:30
Kosten:
€25,00
Activiteiten Categorie:

Locatie

Q-Factory
Atlantisplein 1 1093 NE
Bekijk de site van Locatie

We doen ons best om de informatie zo correct mogelijk te vermelden. Wijzigingen voorbehouden.