Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

  • Dit activiteit is voorbij.

Flex Night Live | Frank Westerman

donderdag 31 maart - 20:00

Vrijwillige bijdrage

Schrijver/journalist Frank Westerman (El Negro en ik, De graanrepubliek enz.) in gesprek met Toine Heijmans (de Volkskrant) over twee boeken van Frank: De kosmische komedie én zijn gloednieuwe bundel Te waar om mooi te zijn.

De kosmische komedie is een filmische vertelling over reikhalzen naar een betere wereld – buiten de dampkring. Met een telescoop of met een raket, de mensheid blijft haar verlangen richten op de kosmos. Uit gemis? Wat verwachten we op de maan of Mars te vinden dat ons op aarde ontbreekt? Middelpunt van het boek is de Westerbork-sterrenwacht, die met zijn majestueuze schotelantennes de hemel aftast op het terrein van het voormalige nazidoorvoerkamp. Van Eise Eisinga en Joeri Gagarin tot de eerste ‘vrouwelijke’ robotmens in de ruimte, De kosmische komedie is science-non-fictie op z’n alleraanstekelijkst.

Over Te waar om mooi te zijn: bobsleeërs die op de baan plots niet meer naar beneden durven. Halsbandparkieten als ongewenste vreemdelingen in het Vondelpark. Het beramen en plegen van een peperdure en onnuttige aanschaf… Te waar om mooi te zijn bundelt de beste verhalen van meesterverteller Frank Westerman. In twaalf onvergetelijke reportages voert hij de lezer mee naar de domeinen van het onwaarschijnlijke.

Avond georganiseerd i.s.m. met Singel Uitgeverijen, www.singeluitgeverijen.nl/auteur/frank-westerman/

Toegang: vrijwillige bijdrage.

Gegevens

Datum:
donderdag 31 maart
Tijd:
20:00
Kosten:
Vrijwillige bijdrage
Activiteiten Categorieën:
,

Locatie

Flexbieb
Talbotstraat 46 1087 EM

We doen ons best om de informatie zo correct mogelijk te vermelden. Wijzigingen voorbehouden.

.