Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

  • Dit activiteit is voorbij.

Flex Night Live | Gebarentaal

donderdag 5 november - 20:00

Vrijwillige bijdrage

Het kan verkeren. Sinds het begin van de coronacrisis mag gebarentaal zich in een grote populariteit verheugen. Gebarentolk Irma Sluis maakte zich onsterfelijk met haar gebaar voor ‘hamsteren’ tijdens een van de eerste coronapersconferenties van premier Rutte & Co. Vanaf dat moment werd ze populairder dan Mark Rutte en minister Hugo de Jonge bij elkaar. Toen Irma weken later gewisseld werd voor de niet minder getalenteerde Corline Koolhof brak er in de hele natie paniek uit. De wissel werd vergeleken met die van Arjen Robben tijdens het EK van 2004, door Dick Advocaat. Waar ging Irma heen? ‘Irma krijgt een eigen tolkshow bij de commerciëlen’, twitterde dj Mattie Valk van Qmusic.

Wie wil begrijpen hoe die prachtige, voor duizenden mensen broodnodige gebarentaal werkt, komt 5 november naar de FlexBieb. Ervaringsdeskundigen van Zaamzorg gaan stevig aan de slag met deze taal voor doven en slechthorenden.

Zaamzorg is een kleinschalige zorgaanbieder voor mensen met een auditieve beperking. Ze zijn specialist op het gebied van wat ze Totale Communicatie noemen. Enige tijd geleden zijn ze verhuisd van het Haveneiland naar het Zeeburgereiland. Zie www.zaamzorg.nl.

Gegevens

Datum:
donderdag 5 november
Tijd:
20:00
Kosten:
Vrijwillige bijdrage
Activiteiten Categorieën:
,

Locatie

Flexbieb
Talbotstraat 46 1087 EM

Wij doen ons best om de informatie zo correct mogelijk te vermelden. Door maatregelen in verband met corona kunnen activiteiten worden aangepast of geannuleerd. Wijzigingen voorbehouden.

.