Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

  • Dit activiteit is voorbij.

Flex Night Live | Hans Aarsman, fotodetective

donderdag 2 december - 20:00

Vrijwillige bijdrage

Niemand die zo goed foto’s kan ontleden en die er zo leuk over kan schrijven en vertellen als Hans Aarsman.
Na rond te hebben gelopen in de scheikunde, de Neerlandistiek en als fotograaf begon hij foto’s te ontleden. Wat zie ik nou precies op een foto? En waarom? Wat kan er gebeurd zijn?

In de ‘Aarsman Collectie’ analyseert hij op donderdag in de Volkskrant een interessante foto uit de actualiteit. De politie schakelt hem af en toe in om te helpen zogeheten cold cases op te lossen. Hij tourt langs de theaters met zijn voorstelling ‘Dokter Aarsman’, trad op voor TEDx, schrijft boeken zoals ‘De ene die alles ziet’ en ‘De fotodetective’.
Zie ook /hansaarsman.nl

Interviewer Maureen Kamphuis is theatermaakster/regisseur, actrice en schrijfster. Ze schrijft muziektheater-voorstellingen waarmee ze in theaters en op festivals optreedt, maakt sketches en liedjes. Met Jennifer Evenhuis staat ze dit jaar op het toneel met ‘Comedy Healing’. Daarnaast heeft ze een podcastsite met korte verhalen die worden voorgelezen door allerlei acteurs: ‘GoodTimeStories’. En ze interviewt minstens zo bijzondere mensen zoals Hans Aarsman, op een heel aanstekelijke manier.

Wegens corona is reserveren noodzakelijk via Chipta.

Gegevens

Datum:
donderdag 2 december
Tijd:
20:00
Kosten:
Vrijwillige bijdrage
Activiteiten Categorie:

Locatie

Flexbieb
Talbotstraat 46 1087 EM

Wij doen ons best om de informatie zo correct mogelijk te vermelden. Door maatregelen in verband met corona kunnen activiteiten worden aangepast of geannuleerd. Wijzigingen voorbehouden.

.