Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

  • Dit activiteit is voorbij.

FOODCHAINZ | try-outs

zondag 1 augustus - 13:00 tot 14:00

Gratis

Bring in the tomatoes!

Drie acteurs en een fooddesigner brengen een ode aan de Tomaat. Vanuit dit voor-lief-genomen groente/fruit onderzoeken zij onze relatie tot de voedselketen.

Hoe kunnen we waardering opbrengen voor hetgeen zo gebruikelijk is? En hoe kan ons voedsel een middel zijn voor verandering? Voor FOODCHAINZ interviewden de acteurs van Het Markttheater boeren, culinaire historici, marktlieden, voedselutopisten en wildplukkers. Over één ding zijn zij het eens: het moet anders in de voedselketen. Maar hoe? FOODCHAINZ is een theaterfestijn en een culinaire meditatie ineen. Een theatraal oogstfeest bij u op de markt.

Delicatesse bij voorstelling: natuurlijk is er ook voedsel aanwezig. Bereid met liefde door fooddesigner Jasmijn Schrofer en voor noppes inbegrepen. Een kleine delicatesse. Voor sommige waarschijnlijk genoeg, voor andere slechts een aperitief. Dus leg thuis een kleine bodem of dineer na de voorstelling bij een lokaal eethuis.

Leeftijd: 10+
Speeldata: Eerste try-outs op 31 juli en 1 augustus: om 13.00 uur, 15.30 uur en 20.00 uur.
Ticket: Gratis entree. Reseveren is nodig en kan via [email protected]. Geef dag en aantal personen aan.
Reserveren kan ook op locatie wanneer er nog plek is / Er wordt op locatie gevraagd een gezondheid-check te doen ivm covid-19 via een corona app.

Gegevens

Datum:
zondag 1 augustus
Tijd:
13:00 tot 14:00
Kosten:
Gratis

Locatie

Dapperplein
1093 VS

Wij doen ons best om de informatie zo correct mogelijk te vermelden. Door maatregelen in verband met corona kunnen activiteiten worden aangepast of geannuleerd. Wijzigingen voorbehouden.

.