Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

  • Dit activiteit is voorbij.

Fotoworkshop 20 jaar IJburg bij Factor IJ

zondag 4 september - 11:00

Voor de viering van twintig jaar IJburg organiseert Factor IJ een fototentoonstelling gemaakt door bewoners van IJburg. Voor twintig deelnemers is er plek om deel te nemen aan een workshop bij Factor IJ waarin twee professionele fotografen (Arno Bosma en Joris van Egmond) de fijne kneepjes laten zien om tot een goede foto te komen.

IJburg bestaat dit jaar 20 jaar. Van een lege, winderige zandvlakte is IJburg gegroeid naar een levendige woonwijk. En de ontwikkeling is nog in volle gang. Over een paar jaar is IJburg twee keer zo groot en zal het bewonersaantal verdubbeld zijn. Al deze mensen vinden hun weg op IJburg en hebben zich het eiland eigengemaakt. Maar wat maakt IJburg voor jou nou zo bijzonder? Welke plek op IJburg heeft je hart gestolen? Oftewel, wat is voor jou de IJ factor?

De workshop vindt plaats op zondag 4 september van 11.00 tot 15.00 uur en is toegankelijk voor elk niveau en alle leeftijden en zal 4 uur in beslag nemen. Op zondag 11 september van 11.00 tot 13.00 uur volgt er dan nog een bijeenkomst voor de bespreking van de resultaten en wordt er een selectie gemaakt voor de tentoonstelling tijdens de festivaldag op 25 september.

De kosten zijn 69 euro per deelnemer, inclusief koffie of thee en inclusief de printkosten voor de tentoonstelling. Je wordt geacht zelf een camera of smartphone te hebben om deel te nemen aan de workshop.

Aanmelden via [email protected]. Uiterlijk 26 augustus.

Gegevens

Datum:
zondag 4 september
Tijd:
11:00
Activiteiten Categorieën:
,

We doen ons best om de informatie zo correct mogelijk te vermelden. Wijzigingen voorbehouden.

.