Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

  • Dit activiteit is voorbij.

FRINGE | He

donderdag 2 september - 20:00 tot 21:30

€8,50

Kunst gebruiken om grenzen te overschrijden, te delen en te verkennen, met de wens om nieuwe mogelijkheden en andere wegen te ontdekken. Met deze filosofie hebben we ons opengesteld voor de schepping van “HE”.

Een multidisciplinaire en ervaringsgerichte performatieve act, die de kunstenaar laat experimenteren met de dualiteit tussen materiële en etherische elementen. Helium en capillaire kracht brengen haar in een staat van fysieke en mentale flow, waardoor de grenzen tussen lichaam en geest worden opgeheven, waardoor ze kan bewegen geleid door de wind, maar ook de grond kan gebruiken om haar eigen richtingslijnen op te leggen. Het resultaat is een staat van innerlijk bewustzijn waarin de geest niet langer bezig is, maar volledig opgaat in de ervaring.

Amsterdam Fringe Festival toont jaarlijks in september elf dagen lang theater en dans van nieuw, onbekend en ongetemd talent op meer dan 25 locaties in Amsterdam. Fringe is open en ongecureerd. We presenteren een divers programma met kunstenaars van uiteenlopende achtergronden, herkomsten en toekomsten. Het festival is een ode aan de theatrale gekte, de onafhankelijke geest en een pleidooi voor artistieke vrijheid. Een dikke, innige omhelzing van het experiment in de ware zin des woords: eentje waarvan de uitkomst je nog echt verrassen kan.

Fringe is een platform en vrijplaats voor eigenzinnige makers en hun publiek. Jong talent, uitvinders, nichevirtuozen, hybriders, out-of-boxers, post-avantgardisten, vreemde vogels, wildcards en al dan niet bewust artistiek thuislozen: ze nodigen je uit om mee te gaan op Fringe-avontuur langs de rafelranden van het theater en de stad. Van de kleine theaters en verborgen parels tot obscure garages en onontgonnen terrein.

Gegevens

Datum:
donderdag 2 september
Tijd:
20:00 tot 21:30
Kosten:
€8,50
Activiteiten Categorie:

Locatie

Plein Theater
Sajetplein 39 1090 AB
Site:
plein-theater.nl

Wij doen ons best om de informatie zo correct mogelijk te vermelden. Door maatregelen in verband met corona kunnen activiteiten worden aangepast of geannuleerd. Wijzigingen voorbehouden.

.