Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

  • Dit activiteit is voorbij.

FRINGE: It’s my party and I’ll die if I want to – De La Klum. In Plein Theater

donderdag 7 september om 21:00

€12,50

‘One-man-rave’ – een bekentenis van een dansverslaafde. Een man danst op het podium op een party mix. De stroom van de dans wordt onderbroken door korte pauzes: een plons water, een verandering van outfit, een scheerbeurt.

Gaandeweg wordt de gemoedstoestand van een fanatieke danser blootgelegd. Hij worstelt niet alleen met de codes van de dansscène, maar ook met zijn eigen remmingen. Als ‘die hard’ danser, is de man niet synchroon met de rave-scene en uit de maat van de conventies daarbuiten.

Met muziek van DJ Marcelle is deze show een persoonlijke ontmoeting met het publiek. Het gaat over de gelaagde en soms tegenstrijdige aspecten die onze identiteit construeren. In de frictie tussen onze biografie, persoonlijkheid en de plek waar we verblijven, vergeten we vaak te dansen en vragen we ons onvoldoende af hoe we willen leven en hoe we ervoor kiezen te sterven.

Gegevens

Datum:
donderdag 7 september
Tijd:
21:00
Kosten:
€12,50
Activiteiten Categorieën:
,

We doen ons best om de informatie zo correct mogelijk te vermelden. Wijzigingen voorbehouden. Raadpleeg ook de locatie voor actuele informatie.