Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

  • Dit activiteit is voorbij.

FRINGE | PANG & PING

donderdag 2 september - 19:00 tot 20:00

€10,00

PANG’ & ‘PING’ zijn de eerste twee delen van het drieluik ‘PANG-PING-PONG’. De draagbare sculpturen leiden de performances door middel van performatieve interactie naar stilte en beweging.

‘PANG’ is geïnspireerd op de oerknal, het ultieme voorbeeld van creatie, van niets naar alles. Verkend door een experimentele visuele benadering van het creëren van vorm en ruimte.

In ’PING’ zijn bijna-doodervaringen en uittredingservaringen de belangrijkste inspiratiebron. De voorstelling visualiseert de worsteling van een persoon die ondergedompeld is in een onbekende en vluchtige wereld, en onderzoekt de relatie tussen het fysieke lichaam en het uit het lichaam tredende ‘spirituele lichaam’.

Amsterdam Fringe Festival toont jaarlijks in september elf dagen lang theater en dans van nieuw, onbekend en ongetemd talent op meer dan 25 locaties in Amsterdam. Fringe is open en ongecureerd. We presenteren een divers programma met kunstenaars van uiteenlopende achtergronden, herkomsten en toekomsten. Het festival is een ode aan de theatrale gekte, de onafhankelijke geest en een pleidooi voor artistieke vrijheid. Een dikke, innige omhelzing van het experiment in de ware zin des woords: eentje waarvan de uitkomst je nog echt verrassen kan.

Fringe is een platform en vrijplaats voor eigenzinnige makers en hun publiek. Jong talent, uitvinders, nichevirtuozen, hybriders, out-of-boxers, post-avantgardisten, vreemde vogels, wildcards en al dan niet bewust artistiek thuislozen: ze nodigen je uit om mee te gaan op Fringe-avontuur langs de rafelranden van het theater en de stad. Van de kleine theaters en verborgen parels tot obscure garages en onontgonnen terrein.

Gegevens

Datum:
donderdag 2 september
Tijd:
19:00 tot 20:00
Kosten:
€10,00
Activiteiten Categorie:

Locatie

Plein Theater
Sajetplein 39 1090 AB
Site:
plein-theater.nl

Wij doen ons best om de informatie zo correct mogelijk te vermelden. Door maatregelen in verband met corona kunnen activiteiten worden aangepast of geannuleerd. Wijzigingen voorbehouden.

.