Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

  • Dit activiteit is voorbij.

Gallowstreet (brass-funk)

vrijdag 17 september - 19:45

€25,00

De Amsterdamse brassband Gallowstreet komt naar Q-Factory Amsterdam voor twee intieme shows in onze grote zaal! In maart bracht het collectief haar derde album ‘Our Dear Metropolis’ uit, een instrumentaal statement over de thuisbasis, haar inwoners en de dynamiek van de veranderende stad. De band neemt in haar nieuwe album de rol in van een instrumentale verhalenverteller en koppelt de sound die ze naar vele festivals heeft gebracht met trance, hip-hop en big-band swing om zo een tegenwind van explosief en positief geluid neer te zetten.

Van de Galgenstraat naar Amsterdam Noord, waar de band haar wortels heeft uitgeslagen aan the Strip. Met een zelfgebouwde repetitieruimte die ze delen met de collega’s en vrienden van Jungle by Night is Gallowstreet doordrongen van een DIY-mentaliteit, wars van conventie en vol vernieuwingsdrang. Met de albums ‘Battleplan’ en ‘Hot Lava Sex Machine’ heeft Gallowstreet zich geprofileerd als een frisse wind binnen het brassband-genre. Een band die een eigenzinnige interpretatie geeft aan wat je met blaasinstrumenten kan doen en een tour de force levert bij haar liveshows; een orkaankracht aan energie en volume. Door de jaren heen heeft Gallowstreet een trouwe schare aan fans in binnen en buitenland opgebouwd die zelf maar al te graag het materiaal van Gallowstreet coveren.

Ook concert om 22.45 uur.

Gegevens

Datum:
vrijdag 17 september
Tijd:
19:45
Kosten:
€25,00
Activiteiten Categorie:

Locatie

Q-Factory
Atlantisplein 1 1093 NE
Site:
q-factory-amsterdam.nl

Wij doen ons best om de informatie zo correct mogelijk te vermelden. Door maatregelen in verband met corona kunnen activiteiten worden aangepast of geannuleerd. Wijzigingen voorbehouden.

.