Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

Gespreksgroep ‘Kanker en wat nu?’

vrijdag 7 mei - 14:00 tot 15:30

|Terugkerend Activiteiten (Bekijk alle)

An event every week that begins at 14:00 on vrijdag, repeating until 21 mei 2021

Gratis

Speciaal voor mensen met kanker start de Dienst Geestelijke Verzorging van de Assadaaka Community een gespreksgroep ‘Kanker en wat nu?’ De gevolgen van de diagnose kanker kunnen zeer ingrijpend zijn. Voor de patiënt, het gezin, de familie en vriendenkring. Kanker heeft grote invloed op het leven.

Veel kankerpatiënten, maar ook ex-patiënten ervaren klachten als angst, onzekerheid, somberheid, vermoeidheid en een impact op de (echtelijke) relatie.

Tijdens de vijf bijeenkomsten van de gespreksgroep maken (ex-) kankerpatiënten kennis met elkaar, leren zij van elkaars ervaringen en versterken zij hun eigen bestaan en de steungroep om zich heen onder begeleiding van de geestelijk verzorger van de Assadaaka Community.
Niet alle problemen zullen opgelost kunnen worden, maar de groep en de geestelijk verzorger bieden en luisterend oor, een platform om ervaringen, gevoelens en emoties bespreekbaar te maken.

Tegenwoordig heeft ook COVID grote invloed op kankerpatiënten. Vragen als ‘hoe gaat mijn medische behandeling onder invloed van CORONA? Of ‘Hoe kwetsbaar ben ik door COVID?’ Daarnaast maakt de geestelijk verzorger de deelnemers wegwijs in de mogelijke hulp die er voor je is. Ook beantwoordt de geestelijk verzorger persoonlijke vragen op dit gebied.

Zonder aanmelding vooraf geen toegang. Om aan te melden kunt u een mailtje sturen aan: [email protected] of bellen naar 06-47440672

Gegevens

Datum:
vrijdag 7 mei
Tijd:
14:00 tot 15:30
Kosten:
Gratis

Locatie

Assadaaka Community
Polderweg 300 1093 KP

Wij doen ons best om de informatie zo correct mogelijk te vermelden. Door maatregelen in verband met corona kunnen activiteiten worden aangepast of geannuleerd. Wijzigingen voorbehouden.

.