Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

  • Dit activiteit is voorbij.

Groene inspiratie zoom | GroenDoen en Wijkkunde

vrijdag 18 juni - 16:00 tot 18:00

Gratis

GroenDoen! Wil jij iets moois met je balkon, je tuin, je geveltuin? Of heb je ideeën die je met je buren of vrienden in de wijk wilt uitvoeren, maar weet je niet goed hoe? Groen Doen en Wijkkunde kunnen je op weg helpen.
Vrijdag 18 juni om 16.00 kun je direct via Zoom je vragen kwijt en adviezen en tips krijgen en delen over hoe jij jouw stukje wijk groener kunt maken. Je kunt ook meekijken via Facebook en Youtube bij https://www.facebook.com/Wijkkunde of via de pagina van IBTV https://www.facebook.com/IBTVWijk.

Meedoen? Mail dan naar [email protected] en je krijgt de Zoomlink.
GroenDoen is een buurtinitiatief van actieve bewoners van de Indische Buurt met als missie de van de buurt de groenste wijk van de stad te maken.

https://www.facebook.com/gribib
https://www.groendoener020.nl/

Wijkkunde is een netwerk van buurtbewoners en organisaties in de Indische buurt. In het netwerk helpt men elkaar om ideeën en dromen voor de buurt te realiseren.

https://indischebuurtbalie.nl/wijkkunde

Gegevens

Datum:
vrijdag 18 juni
Tijd:
16:00 tot 18:00
Kosten:
Gratis

Wij doen ons best om de informatie zo correct mogelijk te vermelden. Door maatregelen in verband met corona kunnen activiteiten worden aangepast of geannuleerd. Wijzigingen voorbehouden.

.