Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

  • Dit activiteit is voorbij.

Groene Oases. Bij de Wereldhuiskamer

zaterdag 30 september om 11:00

Gratis

De allereerste Groene Oases-dag op IJburg en Zeeburgereiland. Haal je fiets tevoorschijn of plan een wandelroute langs de mooiste, meest inspirerende groene plekken. Doe mee aan diverse groene activiteiten van 11.00 tot 17.00 uur, zoals een expeditie in het Diemerpark, een proeverij van Tuinbier in de Proeftuin, en een kookworkshop bij de Bouwgaard.

Deze bijzondere dag is onderdeel van het Groene Oases-project, een initiatief van De Wereldhuiskamer, SET Community Gardens, Bouwgaard en Camping Zeeburg. We willen buurtbewoners en mensen van buitenaf bewust laten worden van het groen op IJburg en Zeeburgereiland en inspireren zelf ook te vergroenen. Groen in de stad heeft uiteenlopende voordelen. Samen hieraan werken zorgt voor verbinding.

Op halloijburg.nl/groeneoases vind je een handige kaart met de Groene Oases op IJburg en Zeeburgereiland. Daarnaast staat hier gedetailleerde informatie over alle geplande activiteiten. De dag wordt feestelijk afgesloten met een groene borrel om 16.00 uur bij De Wereldhuiskamer en de SET Community Gardens in de Erich Salomonstraat 135.

Gegevens

Datum:
zaterdag 30 september
Tijd:
11:00
Kosten:
Gratis
Activiteiten Categorieën:
, ,

Locatie

Wereldhuiskamer SET
Erich Salomonstraat 135-151 1087 DR + Google Maps

We doen ons best om de informatie zo correct mogelijk te vermelden. Wijzigingen voorbehouden. Raadpleeg ook de locatie voor actuele informatie.