Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

  • Dit activiteit is voorbij.

Hackers & Designers Summer Talks

zaterdag 16 juli - 19:00 tot 22:00

€5,00

Framer Framed organiseert dit jaar de Hackers & Designers (H&D) Summer Academy: Connecting else. Doe mee met het eerste deel van het openbare programma bij Framer Framed met lezingen en optredens van Hackers & Designers, Display Distribute, Varia en Question Collective.

Door de afgelopen twee jaar in een wereldwijde pandemie te leven, werd duidelijk hoe ons internetgebruik van invloed is op ons samenleven met elkaar – andere mensen, andere soorten – op sociale, materiële en psychologische manier. De evoluerende monocultuur van het handjevol bedrijven dat onze online connectiviteit bemiddelt, evenals hun alomtegenwoordigheid en extractivistische aard, heeft een toestand gecreëerd waarin het moeilijk is om alternatieve, affectieve en duurzame manieren voor te stellen om naast elkaar te bestaan ??en online verbinding te maken.

Binnen het thema van Connecting Other: verkennen we de kruispunten van toegankelijkheid en duurzaamheid van hybride cultureel werk en techno-sociaal leven – de culturele, economische, ecologische en geografische gevolgen van onze steeds complexere verwikkelingen met technologie.

De zomeracademie van dit jaar wordt gefaciliteerd en opgezet met collectieven die in hun respectievelijke lokale omgevingen werken op het snijvlak van kunst, design en technologie, milieu, queer, trans en gehandicaptenrecht, free/libre/open source software-ontwikkeling, en radicale pedagogiek. Samen nodigen we deelnemers uit om samen met ons andere bewuste, creatieve en responsieve manieren van online werken, creëren en samenleven in de praktijk te brengen, in vraag te stellen, opnieuw te bedenken en in praktijk te brengen.

Het evenement wordt live (audio) uitgezonden en gedocumenteerd door echo radio.

Tickets

 

Gegevens

Datum:
zaterdag 16 juli
Tijd:
19:00 tot 22:00
Kosten:
€5,00
Activiteiten Categorie:

Locatie

Framer Framed
Oranje-Vrijstaatkade 71 1093 KS
Site:
framerframed.nl

We doen ons best om de informatie zo correct mogelijk te vermelden. Wijzigingen voorbehouden.

.