Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

  • Dit activiteit is voorbij.

Haydn, Brecht en Strauss

zaterdag 13 maart - 14:00 tot 17:00

Gratis

Oorspronkelijk stond op deze dag in de IJ-Salon een uitvoering van Kurt WeillsZeven Doodzondes gepland. Omdat zo’n bijzondere productie een live publiek verdient, is besloten om dit werk nu komend seizoen uit te voeren. Maar de IJ-Salon zit niet stil en brengt nu een vervangende programma als livestream zonder publiek.

Gebleven is de sfeer van het succesduo Kurt Weill en Berthold Brecht. Ironie en sentiment gaan als een rode draad door dit programma met liederen van Weill en Strauss. Daarnaast klinkt muziek voor strijkkwartet van Haydn en Schulhoff. Tussendoor vertolkt acteur Sanne den Hartogh hilarische en aangrijpende gedichten van Berthold Brecht.

Michael Gieler, artistiek leider Music Stages: ‘Wij zijn enorm blij dat het Muziekgebouw ons een kans geeft om via een livestream met ons publiek te communiceren. Het programma is schitterend en we verheugen ons vooral ook op de optredens van zangeres Marleen Asberg en acteur Sanne den Hartogh.’

Gegevens

Datum:
zaterdag 13 maart
Tijd:
14:00 tot 17:00
Kosten:
Gratis

Wij doen ons best om de informatie zo correct mogelijk te vermelden. Door maatregelen in verband met corona kunnen activiteiten worden aangepast of geannuleerd. Wijzigingen voorbehouden.

.