Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

  • Dit activiteit is voorbij.

Het FEEst van de menselijke maat, de kunst van wel

zondag 6 september - 16:00

€15,00

Stel je voor dat we ons over dertig jaar de coronacrisis herinneren als onze bevrijding. Dat deze crisis werkelijk een nieuw tijdperk inluidt, waarin onze werkelijke waarden en verlangens richtinggevend zijn. Wij geloven dat dat zo is. En ook, dat het de actieve betrokkenheid vraagt van iedereen die deze hoop met ons deelt om die wereld met elkaar te bereiken. Of dat nou gaat om gelijke rechten en kansen voor iedereen, om zorg voor onze planeet en onze eigen natuur, om zorg om onze rechtstaat – ieder zal zo zijn eigen thema’s kennen waarvoor hij warm loopt, en toch zijn ze allemaal met elkaar verwant.

Het is van belang dat we er staan, ons laten horen, en allereerst: dat we elkaar weten te vinden. Daarom willen we na de zomer met onze eerste Oplaadborrel in het nieuwe post-corona seizoen een voorschot nemen op de wereld die we in het vizier beginnen te krijgen. Met jullie allemaal, in ieder geval met zoveel mogelijk mensen die ons verlangen delen en die dat willen steunen en gesteund willen worden. Ofwel: ja, we hebben jullie hierbij nodig!

Kom in groten getale naar ons Oplaadpunt, a work in progress! Neem al je vrienden en bekenden mee die zich in ons verhaal herkennen. En zich ook gezien en gesteund willen voelen. Dan maken we er met elkaar een groot Feest van de menselijke maat van, en voeden we onze moed om die daadwerkelijk te realiseren. Want you are not alone!

Wat sinds jaar en dag onveranderd blijft bij onze Oplaadborrel is de gezelligheid, de laagdrempeligheid, een lekker hapje en inspirerende optredens, interviews, en ons huiskoor The Cream Coloured Ponies dat het geheel zal opluisteren.

Steun ons, en ook klein theater en duurzaamheidsinitiatief Jungle, door te komen. Koop snel je tickets, er is plaats voor maximaal negentig mensen.
Er zullen o.a. optredens zijn van Nieuwe Talenten:
– Indi Millenaar gaat zingen
– Thom Gerrits gaat praten

Imke interviewt Susanne Kruys van Square of Life over de Biografie als Medicijn
– Annemarie Hilbrands zingt eigen materiaal dat in oktober op haar EP verschijnt. En Sanne Wallis de Vries geeft ons een voorproefje van haar activistische voorstelling HEEL en breekt een lans voor de kleine theaters!
Tickets www.ticketkantoor.nl/shop/jungle

 

Gegevens

Datum:
zondag 6 september
Tijd:
16:00
Kosten:
€15,00
Activiteiten Categorieën:
,

Locatie

Jungle Amsterdam
Tweede van Swindenstraat 26 1093 VS
Website:
www.jungle.amsterdam
  • Wij doen ons best om de informatie zo correct mogelijk te vermelden. Wijzigingen voorbehouden