Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

  • Dit activiteit is voorbij.

Het grote kakelbonte oogstfeest. Op Jeugdland

zondag 17 september om 11:00

Gratis

We vieren op 17 september weer een nieuw seizoensfeest. Er zijn allerlei gratis activiteiten. doe mee met een van de gratis workshops, kom spaghetti eten en knippen met een schaar, schaatsen met borstels onder je voeten op de asfaltplaat en misschien kun je wel het paard optillen met je spierballen.

Vergeet je niet een stempelkaart mee te pakken bij binnenkomst? Bij elke activiteit krijg je een stempel en heb je alle activiteiten gedaan? dan mag je de volle stempelkaart in ruilen voor een lekkere beloning!

Op het oogstfeest is het huttendorp ook open en is er lekkers en drinken te koop en hebben we een kraampje waar je producten uit de hemelse tuin kunt kopen.

Tijdens het oogstfeest verandert de plek achter de glijbaanberg voor één dag in een theater. Op zondag 17 september speelt dans-mime-theatergezelschap TiNaNiNaNi daar namelijk hun danstheater voorstelling Zorgenkind. De voorstellingen zijn om 12:00, 14:00 en 16:00 uur. Je kunt een kaartje halen bij de ingang.

Gegevens

Datum:
zondag 17 september
Tijd:
11:00
Kosten:
Gratis
Activiteiten Categorieën:
,

Locatie

Jeugdland
Valentijnkade 131 1095 KH + Google Maps

We doen ons best om de informatie zo correct mogelijk te vermelden. Wijzigingen voorbehouden. Raadpleeg ook de locatie voor actuele informatie.