Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

  • Dit activiteit is voorbij.

Hortus Talk #2 | Ard van de Kreek

woensdag 13 april - 19:00

€12,50

Bij Hortus Talk #2 is biologische boer en ondernemer Ard van de Kreeke te gast. Ard is van oorsprong een Zeeuwse, biologische boer. Zijn bedrijf Growy teelt sla, kruiden en microgreens in vertical farms, een klimaatpositief systeem. Inmiddels levert Growy via het sub-merk Chef’s Farm al aan een aantal restaurants in Nederland. Kom meedenken over de eindeloze mogelijkheden van verticale landbouw!

Dit voorjaar ben je tweewekelijks welkom in de schoolbanken van het Kaslokaal in de Hortus. Samen met host Gisbert van Baalen nodigt de Hortus onderzoekers, kunstenaars en andere bijzondere sprekers uit voor live podcastsessies. Zij nemen je mee in de wereld van de eetbare natuur.

De Hortus Talks worden opgenomen en op een later moment uitgezonden op het podcastkanaal van de Hortus.

Hortus Talks keert elk seizoen terug bij de Hortus. We gaan in gesprek met o.a. ondernemers, uitvinders, biologen, wetenschappers, filosofen, schrijvers, fotografen en filmmakers die zich bezighouden met de natuur. Natuurlijk kunnen ook bezoekers in de zaal live vragen stellen. Zo brengen we mens en natuur dichter bij elkaar.

Gegevens

Datum:
woensdag 13 april
Tijd:
19:00
Kosten:
€12,50
Activiteiten Categorieën:
,

Locatie

Hortus Botanicus
Plantage Middenlaan 2A, 1018 DD
Site:
www.dehortus.nl

We doen ons best om de informatie zo correct mogelijk te vermelden. Wijzigingen voorbehouden.

.