Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

Hortus Talk #5 | George Beentjes

woensdag 25 mei - 19:00

€12,50

Bij Hortus Talk #5 is Elzelinde van Doleweerd te gast. Elzelinde heeft een heel bijzonder bedrijf: Upprinting Food. Jawel, het 3D-printen van voedsel! Upprinting food is gericht op onderzoek en ontwikkeling in de keuken. Hierbij combineert ze traditionele technieken met nieuwe technologie zoals 3D printen en werkt ze samen met chefs om de reststromen van het restaurant om te zetten tot unieke diner diner ervaringen.

Dit voorjaar ben je tweewekelijks welkom in de schoolbanken van het Kaslokaal in de Hortus. Samen met host Gisbert van Baalen nodigt de Hortus onderzoekers, kunstenaars en andere bijzondere sprekers uit voor live podcastsessies. Zij nemen je mee in de wereld van de eetbare natuur.

De Hortus Talks worden opgenomen en op een later moment uitgezonden op het podcastkanaal van de Hortus.

Hortus Talks keert elk seizoen terug bij de Hortus. We gaan in gesprek met o.a. ondernemers, uitvinders, biologen, wetenschappers, filosofen, schrijvers, fotografen en filmmakers die zich bezighouden met de natuur. Natuurlijk kunnen ook bezoekers in de zaal live vragen stellen. Zo brengen we mens en natuur dichter bij elkaar.

Gegevens

Datum:
woensdag 25 mei
Tijd:
19:00
Kosten:
€12,50
Activiteiten Categorieën:
,

Locatie

Hortus Botanicus
Plantage Middenlaan 2A, 1018 DD
Site:
www.dehortus.nl

We doen ons best om de informatie zo correct mogelijk te vermelden. Wijzigingen voorbehouden.

.