Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

  • Dit activiteit is voorbij.

Houtbouw: Een miljoen houten woningen

dinsdag 6 april - 20:30

Gratis

Met de ambitie om een miljoen woningen te bouwen voor 2030, staan we voor een enorme opgave. Conventionele bouwmethodes en planningsmethodieken zijn niet toereikend en houtbouw kan uitkomsten bieden als het gaat om duurzaamheid, betaalbaarheid en bouwsnelheid. Echter de huidige regelgeving en tradities binnen overheid en bouwwereld lopen vaak achter en hout heeft zich nog niet voldoende bewezen om als goed alternatief bestempeld te worden in tijden van hoge woningnood. Waar lopen we momenteel nog tegenaan? En hoe kan houtbouw een rol spelen in het huidige woningvraagstuk?

LIVECAST

In verband met de aanbevelingen door het RIVM betreffende het coronavirus, zendt Pakhuis de Zwijger nu dagelijks online programma’s uit waarbij je live en gratis kunt meekijken via de LIVECAST of zelfs mee kunt praten via de Zoom webinar. Reserveer snel en kijk/praat mee via de onderstaande gele buttons.

Praat mee via Zoom Bekijk de LIVECAST

Gegevens

Datum:
dinsdag 6 april
Tijd:
20:30
Kosten:
Gratis

Wij doen ons best om de informatie zo correct mogelijk te vermelden. Door maatregelen in verband met corona kunnen activiteiten worden aangepast of geannuleerd. Wijzigingen voorbehouden.

.