Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

  • Dit activiteit is voorbij.

Huiskamerfestival Oost

zaterdag 4 september - 11:00 tot 23:00

Huiskamerfestival Amsterdam is terug en komt met een aangepast concept waardoor er op een veilige manier genoten kan worden van verschillende voorstellingen van zowel jonge artiesten als gerenommeerde makers. We toveren unieke locaties om tot de ‘grootste huiskamers’ van Amsterdam en gaan weer gedeeltelijk terug de huiskamers in!

Op zaterdag 4 september is Huiskamerfestival Oost te gast in de Q-Factory.

We beginnen de ochtend om 11.00 uur met een kindervoorstelling voor iedereen vanaf 2+. De voorstelling Flamenco Fluisterstad door Simone de Jong is geheel gratis te bezoeken. Aanmelden is wel nodig.

Het avondprogramma begint om 19.00 en om 21.15 uur met optredens van Theo Nijland, Martijn Kardol en Kalpanarts. Het programma duurt 1,5 uur en bij binnenkomst krijg je een drankje.

Om 20.00 uur start er ook een huiskamerroute vol muzikale optredens. Ga op bezoek bij de bewoners uit Oost en ontdek een nieuwe generatie theatermakers.

Alle informatie

Gegevens

Datum:
zaterdag 4 september
Tijd:
11:00 tot 23:00
Activiteiten Categorie:

Locatie

Q-Factory
Atlantisplein 1 1093 NE
Site:
q-factory-amsterdam.nl

Wij doen ons best om de informatie zo correct mogelijk te vermelden. Door maatregelen in verband met corona kunnen activiteiten worden aangepast of geannuleerd. Wijzigingen voorbehouden.

.