Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

  • Dit activiteit is voorbij.

I AM/ In Arren Moede – online festival

vrijdag 28 mei - 13:30 tot 21:00

Gratis

IBTV verkent de verschillende kanten van armoede en schulden tijdens online festival ‘I AM/ In Arren Moede’

Op 28 mei 2021 presenteert IBTV het festival ‘I AM/ In Arren Moede’. Een coronaproof online evenement met een boordevol programma dat de verschillende kanten van schulden en armoede zal verkennen. Met klinkende namen als schrijver en historicus Rutger Bregman, gemeentelijke ombudsman Arre Zuurmond en oud politicus Jan Pronk die deel zullen nemen aan het programma, belooft het een interessante en waardevolle middag te worden.

Je denkt misschien: “Schuld en armoede, dat hoeft mij toch niet te overkomen?” Toch bestaat het gewoon. Je beste vriend, je zus, je buurman, je dochter, je baas, je collega, je vrijwilliger of jijzelf; zomaar opeens ben of ken jij ‘zo iemand’. Wat maak je dan mee? Schulden, bijvoorbeeld, en als gevolg daarvan armoede, kennen meer kanten dan je denkt. Die kanten wil het IBTV Festival ‘I AM/ In Arren Moede’ verder verkennen, samen met de kijkers via debatten, een talkshow, live muziek, een filmscreening en online netwerken.

Programma:

13.30 – Inloop: online via Zoom, Facebook en Youtube
13.55 – Opening door Arre Zuurmond, de gemeentelijke ombudsman voor Amsterdam
14.00 – Vertoning IBTV Film “Vertellen In Arren Moede” – een portret van Indische Buurt bewoner Manti die haar levensverhaal vertelt.
14.20 – Debat Kleuren Buiten De Lijnen – I AM-beleidsdebat met Arre Zuurmond, Rutger Koopmans van Voedslebank Amsterdam en onder andere Stella de Zwart en Sandra Doevendansonder leiding van Esther van der Voort
15.30 – Pauze
17.30 – Voorprogramma IBTV I AM De Toekomst – met live flashinterviews
19.00 – Talkshow I AM De Toekomst. Jan Pronk, Rutger Bregman, Julia Fermin en anderen gaan met ervaringsdeskundigen en politici in gesprek over toekomstvisies voor een nieuw Nederland met minder armoede, met nadruk op jongeren en schulden.
20.00 – Live muziek

Via deze Facebook link: bit.ly/33J8BOQ kun je je aanmelden voor het festival, dat live uitgezonden zal worden op Youtube via de IBTV Indische Buurt account, via kanaal 201 op je digitale TV bij KPN en XS4All, via Facebook, Instagram, Twitter de natuurlijk de eigen IBTV website.

Festival I AM wordt georganiseerd door Stichting Karrewiel en Indische Buurt TeleVisie.

Heb je ideeën, vragen of wil je bijdragen aan het festival? Neem contact op met het team via [email protected].

Gegevens

Datum:
vrijdag 28 mei
Tijd:
13:30 tot 21:00
Kosten:
Gratis

Wij doen ons best om de informatie zo correct mogelijk te vermelden. Door maatregelen in verband met corona kunnen activiteiten worden aangepast of geannuleerd. Wijzigingen voorbehouden.

.