Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

  • Dit activiteit is voorbij.

IBTV Partybands voor het eerst live met publiek

vrijdag 9 juli - 20:00 tot 22:00

Gratis

Het is feest bij IBTV! We mogen weer en daarom zal op vrijdag 9 juli de allereerste live uitzending mét publiek zijn, vanuit grand café The 5th in Amsterdam Oost. IBTV Partybands staat garant voor een feestje met lekkere live muziek om de festivalzomer mee af te trappen. Want The Jones zijn er ook! De bekende coverband met Gareth Evans-Jones speelt ook eigen werk. En Nederpop Trio Van Piekeren is ook van de partij.

Uiteraard wordt er rekening gehouden met ieders gezondheid in een setting met stoelen op 1,5 meter afstand van elkaar. De toegang is gratis, maar alleen met vooraanmelding en hierbij geldt vol = vol. Mail dus snel naar [email protected] voor een gratis VIPplek.

Vis je achter het net of zit je thuis? IBTV Partybands is live en on demand te bekijken via verschillende kanalen; op Youtube via de IBTV Indische Buurt account, via kanaal 201 op je digitale TV bij KPN en XS4All, via Facebook, Instagram, Twitter en natuurlijk de eigen IBTV website.

Gegevens

Datum:
vrijdag 9 juli
Tijd:
20:00 tot 22:00
Kosten:
Gratis

Locatie

Stayokay Zeeburg
Timorplein 21 1094 CC

Wij doen ons best om de informatie zo correct mogelijk te vermelden. Door maatregelen in verband met corona kunnen activiteiten worden aangepast of geannuleerd. Wijzigingen voorbehouden.

.