Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

  • Dit activiteit is voorbij.

IBTV’s Jampot

vrijdag 11 juni - 20:00 tot 22:00

Gratis

Zomerse livemuziek avond vanuit StayOkay Amsterdam Oost.
In samenwerking met Live Jazz Amsterdam organiseert IBTV op vrijdag 11 juni Jampot live vanuit StayOkay Amsterdam Oost. Verwacht een zinderende live uitzending met dansbare topmuziek met Latin, jazz, en Caribbean invloeden. De avond is live en on demand te bekijken via de IBTV kanalen tussen 20.00 en 22.00 uur.

Tijdens Jampot Live is Olaf Keus de sessieleider. Hij is bekend van zijn werk met o.a. Efraïm Trujillo, de Indonesische zanger & pianist Nita Aartsen, het internationale trio Clave Jazz en de Brazilliaanse gitarist Célio Roberto Silva. Laatstgenoemde neemt ook deel aan de Jampot sessie.

De toetsen zijn in handen van pianist Erik van de Langkruis. Hij is lid van de band The Jones (‘Music, No Rules’), die al jaren Amsterdam en omstreken onveilig maakt, het duo ‘Amber en Erik’ die latin en jazz spelen en solopianist/ improvisator.

Zangeres Gina Sumedi (op piano en accordeon) heeft een enorme staat van dienst als muzikant tijdens internationale tours en musicals en als componist voor film en tv.

Bassist Mario Criales maakt de Jampot sessie band compleet. Hij heeft een groot deel van de wereld bezeild als bandleider voor Holland America Line en is ambassadeur van joropo, een hybride muziekstijl die zijn oorsprong vindt in zijn geboorteland Colombia. Hij geeft over de hele wereld masterclasses over deze stijl, onder andere aan prestigieuze instellingen als de Berklee School of Music.

IBTV is live en on demand te bekijken via verschillende kanalen; op Youtube via de IBTV Indische Buurt account, via kanaal 201 op je digitale TV bij KPN en XS4All, via Facebook, Instagram, Twitter en natuurlijk de eigen IBTV website.

Gegevens

Datum:
vrijdag 11 juni
Tijd:
20:00 tot 22:00
Kosten:
Gratis
Activiteiten Categorie:

Locatie

Stayokay Zeeburg
Timorplein 21 1094 CC

Wij doen ons best om de informatie zo correct mogelijk te vermelden. Door maatregelen in verband met corona kunnen activiteiten worden aangepast of geannuleerd. Wijzigingen voorbehouden.

.