Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

  • Dit activiteit is voorbij.

Indische Buurt Festival

zaterdag 4 september - 12:00 tot 17:00

Gratis

Het Indische Buurt Festival is terug; op zaterdag 4 september 2021.

Na een succesvolle online editie vorig jaar, is het op 4 september weer tijd voor het Indische Buurt Festival zoals het bedoeld is; een evenement waar we elkaar écht kunnen ontmoeten en kunnen genieten van alles wat de Indische Buurt te bieden heeft.

Het thema van het Indische Buurt Festival is dit jaar ‘Samen Verder’. Bewonersinitiatief Cultopia organiseert vanuit die gedachte samen met Indische Buurt TeleVisie in en rond de Javastraat een zaterdag vol activiteiten in samenwerking met buurtinitiatieven, de winkeliers, kunstenaars en sportbegeleiders van de wijk.

Het Indische Buurt Festival wordt een Uitmarkt-achtig evenement waar de hele buurt aan mee kan doen. Het Javaplein is het startpunt van waar je de Javastraat in kunt lopen om de kramen van de winkeliers te bezoeken voor leuke en lekkere producten. Natuurlijk is er ook heerlijk eten en drinken te krijgen vanuit de organisatie zelf. Op het Timorplein zijn de hele dag activiteiten voor kinderen en jongeren. Van de Sumatrastraat richting het Timporplein is een ‘Kunststraat’ gemaakt waar culturele initiatieven zich met optredens en andere kunstactiviteiten laten zien aan de bewoners. Daarnaast zijn er ook twee gezellige muziekpodia waar de hele dag live topmuziek geprogrammeerd wordt.

Gegevens

Datum:
zaterdag 4 september
Tijd:
12:00 tot 17:00
Kosten:
Gratis

Locatie

Javaplein
Javaplein
Amsterdam, 1095 CJ

Wij doen ons best om de informatie zo correct mogelijk te vermelden. Door maatregelen in verband met corona kunnen activiteiten worden aangepast of geannuleerd. Wijzigingen voorbehouden.

.