Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

  • Dit activiteit is voorbij.

Informatieavond Broodfonds

donderdag 22 september - 19:30

In Amsterdam en omgeving is bij Broodfondsen nog plaats voor ondernemers. Daarom organiseren ze een bijeenkomst op donderdag 22 september. Voor ondernemers die arbeidsongeschikt worden en zonder werk geen inkomen meer hebben, is dit solidaire vangnet voor en door ondernemers bedacht. Hierin steunen ze elkaar bij ziekte met schenkingen.

Het idee van ieder Broodfonds is eenvoudig: deelnemers kennen en vertrouwen elkaar. De maximaal vijftig deelnemers zetten elke maand een vast bedrag opzij op een persoonlijke bankrekening. Zodra een van hen arbeidsongeschikt raakt en minder of geen inkomen meer heeft, maken alle anderen schenkingen over. Bij elkaar vormen die kleine bedragen een maandinkomen voor de zieke. Het geld dat deelnemers niet schenken, blijft van henzelf.

De Broodfondsen organiseren in Jungle Amsterdam een avond voor ondernemers met en zonder personeel, met VOF of BV en voor allerlei beroepen die een groep zoeken om bij aan te sluiten of zelf een Broodfonds willen starten. Je krijgt er uitleg en antwoord op vragen. Een kort filmpje met uitleg staat op www.broodfonds.nl

Vooraf aanmelden via www.broodfonds.nl

Gegevens

Datum:
donderdag 22 september
Tijd:
19:30

Locatie

Jungle Amsterdam
Tweede van Swindenstraat 26 1093 VS
Site:
www.jungle.amsterdam

We doen ons best om de informatie zo correct mogelijk te vermelden. Wijzigingen voorbehouden.

.