Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

  • Dit activiteit is voorbij.

Israël: thuis of ver weg?

donderdag 26 november - 20:30

Gratis

Israël is in de wereld vaak onderwerp van gesprek, en dat geldt zeker ook voor Nederland. Joodse Nederlanders hebben, in meer of mindere mate, een vanzelfsprekende band met het land. Wat is die band precies, en wat betekent deze voor het leven van Nederlandse Joden in de dagelijkse praktijk? In dit gesprek spreken vier Joodse Nederlanders over wat Israël voor hen betekent. Is Israël een reden voor trots of schaamte? Een verzekeringspolis of bron van inspiratie? Waaruit bestaat de band met een land waar je misschien helemaal geen familie hebt wonen en vrijwel nooit komt? Wat is de invloed van de aanhoudende internationale aandacht voor Israël op het leven van Joodse Nederlanders?

In verband met de aanbevelingen door het RIVM over het coronavirus, zendt Pakhuis de Zwijger nu dagelijks online programma’s uit waarbij je live en gratis kunt meekijken via de LIVECAST of zelfs mee kunt praten via de Zoom webinar. Reserveer snel en kijk/praat mee via de onderstaande gele buttons.

Praat mee via ZoomBekijk de LIVECAST

 

Gegevens

Datum:
donderdag 26 november
Tijd:
20:30
Kosten:
Gratis
Activiteiten Categorie:

Wij doen ons best om de informatie zo correct mogelijk te vermelden. Door maatregelen in verband met corona kunnen activiteiten worden aangepast of geannuleerd. Wijzigingen voorbehouden.

.