Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

  • Dit activiteit is voorbij.

Jampot Jamsessie December | Kerst-editie

16 december 2022 - 20:00

Vrijwillige bijdrage

Een mooi jaar, een fijn jaar… Bij de KerstJam kun je alles even vieren en loslaten! Kerstsongs, meezingers en gratis extra lekkere tophapjes! Wie weet gaan we nog ff langer door ook. Of beginnen we eerder. We hopen dan in de Open Ruimte te mogen, maar hoe dan ook: top avondje! Het is weer tijd om te jammen! Vorige keer was het stampvol en heel cosy tegelijk – meezingers, meedansen, glüwein, biertjes drinken: kortom, party!

En muzikanten: Met onze gezellige huisband leggen wij de basis voor een toffe muziekervaring waar je alleen of samen met jouw of onze  basisbandleden kan inspringen en de jamsessie nog leuker en gevarieerder kunt maken. Iedereen is welkom en samen zijn we een band! Wil je komen spelen: mail naar [email protected] We hebben een prima backline en technicus Voorbeeld (opent in een nieuwe tab)voor je klaar staan.

Dit is het elfde seizoen van Cultopia
Kijk op de IBTV Youtubepagina https://www.youtube.com/channel/UCdH8fNmOxRzM0bOXMGow2IQ/videos en zie allemaal leuke terugblikken die je gegarandeerd enthousiast maken voor de Kersteditie! De entree is gratis maar donaties zijn gewenst en pinnen kan.

 

Gegevens

Datum:
16 december 2022
Tijd:
20:00
Kosten:
Vrijwillige bijdrage
Activiteiten Categorieën:
,

Locatie

Meevaart
Balistraat 48a 1094 JN

We doen ons best om de informatie zo correct mogelijk te vermelden. Wijzigingen voorbehouden.

.