Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

Jazz | Mohammad Motamedi + Rembrandt Frerichs Trio

vrijdag 10 december - 08:00 tot 17:00

€23,00

De Iraanse cultuur is doordrenkt met poëzie, bewijst ook zanger Mohammad Motamedi. Al improviserend weeft hij sierlijke melodieën rond eeuwenoude Perzische verzen, waarvan hij er talrijke uit zijn hoofd kent. Gedichten van Rumi, Hafez en Ferdowsi, bijvoorbeeld, waar hij telkens nieuw licht op werpt. In het BIMHUIS improviseert hij met de jazzmusici van het Rembrandt Frerichs Trio, die al vaker samenwerkten met Iraanse musici.

Rembrandt Frerichs, Tony Overwater en Vinsent Planjer voelen elkaar feilloos aan en treden al vijftien jaar samen op over de hele wereld. Met jazz als achtergrond gaan ze gewaagde projecten aan met zowel klassieke musici als musici uit het Midden-Oosten. Het trio bezocht Iran wel vaker en werkte samen met grote namen als Kayhan Kalor en Hossein Alizadeh. De verbindende factor tussen het trio en de Iraanse musici is improvisatie, essentieel in zowel jazz als Perzische muziek.

Uitvoerenden
Rembrandt Frerichs Trio:
Rembrandt Frerichs piano
Tony Overwater bas
Vinsent Planjer drums

Mohammad Motamedi zang

€ 23,00 | € 19,00 reductie

Gegevens

Datum:
vrijdag 10 december
Tijd:
08:00 tot 17:00
Kosten:
€23,00
Activiteiten Categorieën:
,

Locatie

Bimhuis
Piet Heinkade 3 1019 BR

Wij doen ons best om de informatie zo correct mogelijk te vermelden. Door maatregelen in verband met corona kunnen activiteiten worden aangepast of geannuleerd. Wijzigingen voorbehouden.

.