Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

  • Dit activiteit is voorbij.

JPson – Children Of The Light Tour

zaterdag 9 oktober - 20:00

Twee jaar na het uitbrengen van zijn debuut-EP ‘Coming Home’ komt de Zuid-Afrikaanse folkzanger JPson ter ere van zijn nieuwste album ‘Children Of The Light’ naar Q-Factory!

In die twee jaar heeft de zanger niet stilgezeten. Hij tourde door heel Europa en Zuid-Afrika met bekende bands als Sons Of The East, Jack And The Weatherman en Jon and Roy. JP’s muziek kan omschreven worden als een mix tussen folk, roots en reggae met een vleugje dub en psychedelic erdoorheen om het af te maken. Zelf noemt hij het ‘Psychedelic Fresh Folk’. Zijn unieke sounds slaan zeker aan bij fans van Surfana, Sean Koch, Amistat, The Beautiful Girls, Cookhouse, Jeremy Loops en Folk Road Show.

In het voorprogramma Dani, een veelzijdige muzikant uit Eindhoven. Hij combineert gitaargeluid met zijn eigen beatbox in een psychedelisch triphop jasje. Koppel die aan een aantal loops en je krijgt iets heel bijzonders!

Gegevens

Datum:
zaterdag 9 oktober
Tijd:
20:00
Activiteiten Categorie:

Locatie

Q-Factory
Atlantisplein 1 1093 NE
Site:
q-factory-amsterdam.nl

Wij doen ons best om de informatie zo correct mogelijk te vermelden. Door maatregelen in verband met corona kunnen activiteiten worden aangepast of geannuleerd. Wijzigingen voorbehouden.

.