Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

  • Dit activiteit is voorbij.

Jubileumconcert Diemer Harmonie

zondag 13 november - 14:00

De Diemer Harmonie verzorgt het Jubileumconcertin Theater ter ere van haar 125-jarig bestaan. Het concert zal onder leiding staan van dirigent Vincent van den Bijlaard.

Het thema van dit concert is Parade. Denk hierbij aan stukken als South Rampart Street Parade, The Bluebonnet Revue en Sunny Side Parade. Bij dit jubileumconcert zullen oud-leden de finale van het concert meespelen. Tijdens de pauze zal en een tombola zijn met leuke prijzen!

U kunt kaarten bestellen via de website of telefonisch bij Theater De Omval: www.theaterdeomval.nl of op de dag zelf aan de kassa.

De Diemer Harmonie werd opgericht in 1897, en bestaat uit veertig leden, van jong tot oud. De harmonie staat onder leiding van haar vaste dirigent Vincent van den Bijlaard. Het symfonisch blaasorkest geeft jaarlijks verschillende concerten in en rond Diemen, soms elders in het land. Beschermheer van de vereniging is Erik Boog, de burgemeester van Diemen. Nieuwe leden zijn van harte welkom. Er wordt gerepeteerd op maandagavond van 20:00 tot 22:30 uur in Theater De Omval.

 

Gegevens

Datum:
zondag 13 november
Tijd:
14:00
Activiteiten Categorie:

Locatie

Theater de Omval
Ouddiemerlaan 104
Diemen, 1111 HL

We doen ons best om de informatie zo correct mogelijk te vermelden. Wijzigingen voorbehouden.

.