Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

  • Dit activiteit is voorbij.

Jubileumconcert | Seniorenpopkoor Lust for Life

zondag 25 september - 15:00

€12,50

Seniorenpopkoor Lust for Life viert haar 12½ jarig jubileum met een concert in de Theaterzaal van de OBA. De ‘Lust for Life band onder leiding van Kees van Zantwijk verzorgt de muzikale begeleiding.

Iedere toegangskaart heeft een uniek nummer. Met dit nummer maak je kans op een heerlijke, lekkere en zeer smaakvolle prijs. Kom ook naar het feestelijke concert en wie weet mogen we je straks verrassen met een High Tea of High Wine.

Seniorenpopkoor Lust for Life is het eerste Amsterdamse popkoor voor 70+ Senioren Geïnspireerd onder andere door de documentaire van het Amerikaanse koor [email protected] heeft Karin Wagenaar in 2009 het initiatief genomen tot oprichting en start van het koor.

Het koor verleende medewerking aan TV programma: Man bijt Hond, Holland’s Got Talent en recent maakte Pim Giel en Leendert Pot de mini documentaire ‘Hetty Zingt’. Ook mocht het koor medewerking verlenen aan verschillende optredens onder andere in het Concertgebouw, de Ridderzaal en Paradiso.

Repetities zijn er iedere vrijdagochtend van 10.15 tot 12.15 uur in de Theaterzaal van Revalidatie- en Verpleeghuis Vreugdehof in Amsterdam.

 

Gegevens

Datum:
zondag 25 september
Tijd:
15:00
Kosten:
€12,50
Activiteiten Categorie:

Locatie

Oba Oosterdok
Oosterdokskade 143 1011 DL

We doen ons best om de informatie zo correct mogelijk te vermelden. Wijzigingen voorbehouden.

.