Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

  • Dit activiteit is voorbij.

Judith Hill (USA)

woensdag 9 november - 20:00

€35,00

Judith Hill uit Los Angeles begon als achtergrondzangeres van artiesten als Stevie Wonder, Elton John en Michael Jackson. Haar carrière achter de groten der aarden is onderdeel van de documentaire “20 Feet From Stardom” van regisseur Morgan Neville. Het Amerikaanse tijdschrift Rolling Stone omschreef haar als “stellar powerhouse vocals”.

Judith Hill kroop uit de schaduw door mee te doen aan de Amerikaanse versie van The Voice. Haar debuut-album werd opgenomen in de studio’s van Paisley Park met Prince als co-producer. Sindsdien is haar naam als solo-artiest gevestigd en tourt ze de wereld rond. De stem van Judith Hill is karakteristiek, vol soul en heeft een unieke aardse kwaliteit, Ze beweegt zich makkelijk tussen R&B, Funk, HipHop, Gospel & Jazz.

In 2009 werd Judith Hill geselecteerd als Michael Jackson’s duet partner voor de This Is It concert tournee. Ze repeteerde maanden met Michael Jackson tot zijn dood op 25 juni van dat jaar. Met de rest van de “This Is It” line up trad ze op tijdens de uitvaart van Michael Jackson in het Staples Center in Los Angeles op 7 juli 2009. Ze trok wereldwijde aandacht toen ze het lied “Heal the World” zong wat het hoogtepunt van de ceremonie was.

 

Gegevens

Datum:
woensdag 9 november
Tijd:
20:00
Kosten:
€35,00
Activiteiten Categorie:

Locatie

Q-Factory
Atlantisplein 1 1093 NE
Site:
q-factory-amsterdam.nl

We doen ons best om de informatie zo correct mogelijk te vermelden. Wijzigingen voorbehouden.

.