Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

  • Dit activiteit is voorbij.

Kantlijn Live. Bij Theater Perdu

13 december 2023 om 19:30

€5,00

Schrijverscollectief Kantlijn presenteert Kantlijn Live in Literair Theater Perdu. Een feestelijke avond waar de schrijvers van Kantlijn optreden voor publiek met als thema Maar wij hebben de maan! De schrijvers van Kantlijn, mensen die de wind niet altijd mee hebben gehad, zijn stuk voor stuk kleurrijke mensen met talent voor het schrijven van verhalen en gedichten. Ze dragen deze uit via publicaties en podiumoptredens.

Het programma bestaat verder uit gastoptredens van dichter Jos van Hest, misdaadauteur René Appel, theatermaker en zangeres Kiki Heessels en gitarist Gerrit de Boer. De presentatie is in handen van Harold Konickx, songwriter en gastdocent van Kantlijn.

Tickets 5 euro per persoon | Stadspas gratis | Reserveren  www.perdu.nl

Stichting Kantlijn organiseert wekelijkse gratis schrijfworkshops in Amsterdam-Noord, Oost en West voor iedereen die creatief wil (leren) schrijven onder de inspirerende begeleiding van professionele schrijfdocenten. Kantlijn bestaat dankzij donaties van Vrienden van Kantlijn, subsidiegevers en fondsen. Donateur worden? Kijk op www.kantlijn.org.

Gegevens

Datum:
13 december 2023
Tijd:
19:30
Kosten:
€5,00
Activiteiten Categorie:

Locatie

Theater Perdu
Kloveniersburgwal 86 1012 CZ + Google Maps

We doen ons best om de informatie zo correct mogelijk te vermelden. Wijzigingen voorbehouden. Raadpleeg ook de locatie voor actuele informatie.