Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

  • Dit activiteit is voorbij.

Keihard nodig: Benefietveiling Loods 6 | Kijkdag

vrijdag 2 december - 13:00 tot 20:00

Loods 6 Community organiseert een speciale benefietexpositie en -veiling. Kom kijken naar de expositie van de werken die onder de hamer komen.

Rob Oudkerk en Maureen Kamphuis zijn de veilingmeesters! Zij starten de veiling zaterdag 3 december om 16.00 uur.Inloop vanaf 15.00 uur. Het aanbod dat onder de hamer komt is zeer divers: van foto’s tot sieraden, van schilderijen en tekeningen tot vouchers voor een cursus of portretfoto. Al vanaf 10,00 euro heb je de mogelijkheid een kavel te kopen. Eenmaal andermaal, en het is all yours!

Benefietveiling: het waarom en daarom

Het waren vier bewogen jaren voor Loods 6. Door plannen van De Key staat er veel op het spel voor Loods 6, de huurders en toekomstig gebruikers. Helaas zijn we er in overleg niet samen uitgekomen, daarom heeft L6C besloten een procedure te starten. Er komt een bijzondere zitting aan! Dit alles kost geld en daarom deze benefietveiling! De makers, bedrijven, winkels van Loods 6 tonen hun werk en doneren producten, kunstwerken en diensten die per opbod geveild worden. Jij wordt de eigenaar van een uniek werk of beleving en met jouw aankoop lever je een financiële bijdrage.

 

Gegevens

Datum:
vrijdag 2 december
Tijd:
13:00 tot 20:00
Activiteiten Categorieën:
,

Locatie

Loods 6
KNSM-laan 143 1019 LB

We doen ons best om de informatie zo correct mogelijk te vermelden. Wijzigingen voorbehouden.

.