Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

  • Dit activiteit is voorbij.

Kerstboon. Discussie in Pakhuis de Zwijger

14 december 2023 om 20:00

Gratis

Peultjes, Friese gele woudbonen, boterboon, bruine boon, kikkererwten, kievitsboontjes, groene erwt, stienser, kapucijners, pronkboon, enzovoorts, enzovoorts. Op Hollandse bodem worden een heleboel soorten bonen geteeld. Allemaal met een eigen unieke smaak. In dit programma brengen we een ode aan de boon. Tijdens een gezamenlijk kerstdiner proeven we de grote diversiteit aan smaken.

In het programma geven chefs en andere smaakmakers een kijkje in de keuken om de boon weer op de kaart te zetten. Een avond vol inspiratie voor iedereen die houdt van koken of lekker eten. We gaan op zoek naar de meest smaakvolle bonen voor ons menu van de toekomst. Proef jij met ons mee?

Programma & diner
Voor dit programma is het mogelijk om aan te schuiven voor een bonen-kerstdiner om 18.30. Een speciale daghap op basis van bonen van Nederlandse bodem. Deze heerlijke maaltijd kost €22,- (inclusief drankje en service kosten). Reserveer voor het programma en koop vervolgens via de link in de bevestigingsmail een ticket voor het diner.

Gegevens

Datum:
14 december 2023
Tijd:
20:00
Kosten:
Gratis
Activiteiten Categorie:

Locatie

Pakhuis de Zwijger
Piet Heinkade 179 1019 HC + Google Maps
Bekijk de site van Locatie

We doen ons best om de informatie zo correct mogelijk te vermelden. Wijzigingen voorbehouden. Raadpleeg ook de locatie voor actuele informatie.