Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

  • Dit activiteit is voorbij.

KHL Chantant | België

zondag 20 maart - 15:30 tot 17:00

€11,50

Luisteren naar artiesten in een fijne cafésfeer, dat is KHL Chantant. Je neemt je familie en vrienden mee, een hapje en drankje erbij: de sfeer is altijd goed. Met gelouterde zangers en talentvolle amateurs is KHL Chantant spannend voor de deelnemers én voor het publiek.
Iedere KHL Chantant editie heeft een eigen thema, waarbij de deelnemers een passend lied zoeken. Dat kan van alles zijn, van kleinkunst en Nederlandstalige liederen tot af en toe een buitenlands uitstapje. Zondag 20 maart is het thema België. Wat kan je verwachten? ‘Ne me quitte pas’ van Jacq Brel. ‘Formidable’ van Stromae, ‘Gelukkig zijn’ van Raymond van het Groenewoud. En natuurlijk komt de Fanfare van Honger en Dorst voorbij, evenals Adamo.

Het vaste begeleidende team van KHL Chantant zorgt ervoor dat de artiesten tot hun recht komen.
– Coördinator Chris Bernhart, het brein achter muzikale roadtrip Spetterende Letteren, zoekt de zangers uit en stelt het programma vast.
– Pianist Vera Marijt – vaste begeleider van de Open Bac – biedt nieuw en iets ouder talent vaste grond onder de voeten.
– Host Gerrit van der Linden leerde als zanger van onder meer De Grasparkieten dat optreden meer is dan alleen zingen: een goede performance is net zo belangrijk.

Wil jij genieten van een gevarieerde muzikale avond in een uitstekende sfeer? Dan moet je hier echt bij zijn. En als je een kaartje inclusief theatermenu koopt, heb je helemaal een topavond.

Voel jij je geïnspireerd en wil je ook eens de sprong als deelnemer wagen? Geef je op  [email protected]

Gegevens

Datum:
zondag 20 maart
Tijd:
15:30 tot 17:00
Kosten:
€11,50
Activiteiten Categorieën:
,

Locatie

De Nieuwe KHL
Oostelijke Handelskade 44A

We doen ons best om de informatie zo correct mogelijk te vermelden. Wijzigingen voorbehouden.

.