Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

KHL Chantant Duitsland | De Nieuwe KHL

zondag 30 oktober - 15:30

€37,50

Luisteren naar artiesten in een fijne Cafésfeer, dat is KHL Chantant. ‘Was ich noch zu sagen hätte dauert eine Zigarette’. Het Octoberfest. Al het goede van de aarde.

Een hele reeks chanteurs staat weer te trappelen, begeleid op de piano door Rob Stoop, op de contrabas door Chris Bernhart, en met gastblazers en gitaristen. Host Gerrit van der Linden praat het geheel vastberaden aan elkaar.

Een hele reeks chanteurs staat weer te trappelen, de mooiste liedjes komen voorbij:  Gute Nacht FreundeMarmer Stein und Eisen bricht . Natuurlijk ook Nena’s 99 Luftballons, en Peter Maffay’s Du.  Ich hab’ noch einen Koffer in Berlin van Marlene Dietrich. De doorrookte stem van Hildegard Knef zal ook niet ontbreken. En we gaan natuurlijk ‘fahr’n fahr’n fahr’n auf der Autobahn‘. En duiken in de wondere wereld van Brecht en Kurt Weil. En ook de Beatles zongen in het Duits: ‘Komm gib mir deine Hand‘.

Wil jij genieten van een gevarieerde muzikale middag in een uitstekende sfeer? Dan moet je hier echt bij zijn. En als je een kaartje inclusief theatermenu koopt, heb je helemaal een topavond.
Daar krijgt u bij uw wijntje, 
Een trijntje en refreintje.

Gegevens

Datum:
zondag 30 oktober
Tijd:
15:30
Kosten:
€37,50
Activiteiten Categorie:

Locatie

De Nieuwe KHL
Oostelijke Handelskade 44A

We doen ons best om de informatie zo correct mogelijk te vermelden. Wijzigingen voorbehouden.

.