Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

  • Dit activiteit is voorbij.

KHL Chantant | Helden!

zondag 24 april - 15:30

Zelf een lied zingen en luisteren naar de andere artiesten in een fijne cafésfeer. Nodig familie en vrienden uit, hapje en drankje erbij. Dat is de opzet van KHL Chantant. Iedere editie maken we een thema bekend, waarbij jij een passend lied zoekt: kleinkunst, Nederlandstalige liederen en af en toe een buitenlands uitstapje.

Iedere KHL Chantant editie heeft een eigen thema, waarbij de deelnemers een passend lied zoeken. Dat kan van alles zijn, van kleinkunst en Nederlandstalige liederen tot af en toe een buitenlands uitstapje. Zondag 24 april is het thema Helden. Wat kan je verwachten? ‘Kleine zwakke vrouw’ van Connie Stuart. ‘Zing Vecht huil Bid’ van Ramses Shaffy. ‘Een Ding’ van Jeroen van Merwijk. ‘Het Dorp’ van Sonneveld. En natuurlijk komen er liedjes van Willeke Alberti, Maarten van Roozendaal en Annie MG Schmidt voorbij.

Het vaste begeleidende team van KHL Chantant zorgt ervoor dat de artiesten tot hun recht komen.
– Coördinator Chris Bernhart, het brein achter muzikale roadtrip Spetterende Letteren, zoekt de zangers uit en stelt het programma vast.
– Pianist Vera Marijt – vaste begeleider van de Open Bac – biedt nieuw en iets ouder talent vaste grond onder de voeten.
– Host Gerrit van der Linden leerde als zanger van onder meer De Grasparkieten dat optreden meer is dan alleen zingen: een goede performance is net zo belangrijk.

Wil jij genieten van een gevarieerde muzikale avond in een uitstekende sfeer? Dan moet je hier echt bij zijn. En als je een kaartje inclusief theatermenu koopt, heb je helemaal een topavond.

Kaarten

Gegevens

Datum:
zondag 24 april
Tijd:
15:30
Activiteiten Categorieën:
,

Locatie

De Nieuwe KHL
Oostelijke Handelskade 44A

We doen ons best om de informatie zo correct mogelijk te vermelden. Wijzigingen voorbehouden.

.