Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

  • Dit activiteit is voorbij.

Kick off Fit in Oost zomer beweegaanbod

dinsdag 29 juni - 10:30 tot 13:30

Gratis
Yes, we mogen weer! Het zomer beweegaanbod gaat weer van start! Dit gaan we feestelijk aftrappen met een sportieve kick off in samenwerking met Zo blijven wij gezond. Maak kennis met het sport- en beweegaanbod in de buurt en kom meer te weten over een gezonde leefstijl.Wil je de zomer van 2021 fit starten, maar weet je niet zo goed waar je terecht kan in de buurt? Kom dan naar de kick off van het zomer beweegaanbod van het Leefstijlnetwerk Fit in Oost!

Samen met ‘Zo blijven wij gezond’ en andere partners van het Leefstijlnetwerk nodigen wij je van harte uit om kennis te maken met het sport- en beweegaanbod voor de zomer. Daarnaast is er volop gelegenheid tot het stellen van vragen en kan je informatie vinden over een gezonde leefstijl en het reguliere beweegaanbod in jouw eigen wijk.

Neem iemand mee die je ook een gezondere leefstijl gunt en start de zomer samen gezond! Bij kick off is bij de muziekkoepel in het Oosterpark.

Toelichting
Meer informatie via onze sportmakelaars en [email protected]:Marleen van den Heuvel: 06 – 30 16 11 99
Milou van der Hoorn: 06 – 38 73 58 20

Gegevens

Datum:
dinsdag 29 juni
Tijd:
10:30 tot 13:30
Kosten:
Gratis
Activiteiten Categorie:

Wij doen ons best om de informatie zo correct mogelijk te vermelden. Door maatregelen in verband met corona kunnen activiteiten worden aangepast of geannuleerd. Wijzigingen voorbehouden.

.