Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

  • Dit activiteit is voorbij.

Kick off zomeraanbod  in het Oosterpark

dinsdag 29 juni - 10:30 tot 13:30

Yes we mogen weer! Het zomer beweegaanbod gaat weer van start en dit gaan we feestelijk aftrappen met een sportieve kick off in samenwerking met ‘Zo blijven wij gezond‘. Maak kennis met het sport- en beweegaanbod in de buurt en kom meer te weten over een gezonde leefstijl.

Wil je de zomer van 2021 fit starten, maar weet je niet zo goed waar je terecht kan in de buurt? Kom dan naar de kick off van het zomerprogramma van het Leefstijlnetwerk Fit in Oost!

Samen met ‘Zo blijven wij gezond’ en andere partners van het Leefstijlnetwerk, nodigen wij je van harte uit om tussen 10.30 en 13.30 uur kennis te komen maken met het sport- en beweegaanbod voor de zomer. Daarnaast is er volop gelegenheid tot het stellen van vragen en kan je informatie vinden over een gezonde leefstijl en het reguliere beweegaanbod in jouw eigen wijk.

Meer informatie en aanmelden via
Marleen van den Heuvel 06 3016 1199
Milou van der Hoorn 06 3873 5820
E [email protected]

Oosterpark (bij de muziekkoepel)

Gegevens

Datum:
dinsdag 29 juni
Tijd:
10:30 tot 13:30
Activiteiten Categorieën:
,

Locatie

Oosterpark
Oosterpark 1092 CA

Wij doen ons best om de informatie zo correct mogelijk te vermelden. Door maatregelen in verband met corona kunnen activiteiten worden aangepast of geannuleerd. Wijzigingen voorbehouden.

.